Iedere vereniging heeft zijn eigen identiteit en cultuur. En ook specifieke kwaliteiten en ontwikkelpunten. Zo kunnen we allemaal wel voorbeelden noemen binnen onze eigen vereniging of verenigingen in de regio.

Wij willen graag verenigingen bij elkaar brengen om gezamenlijk het niveau omhoog te brengen in de regio. We hebben immer vaak de neiging om te focussen op de dingen die goed gaan. En hebben we minder aandacht voor zaken die beter kunnen. Of zien we niet meer hoe dingen nóg beter georganiseerd kunnen worden.

Om regionaal op een hoger niveau te komen is samenwerken een must. Dat wil niet zeggen dat iets één op één gekopieerd wordt maar dat er vanuit een succesverhaal richting gegeven gaat worden. Het is uiteraard de bedoeling dat iedere vereniging zijn eigen identiteit en cultuur behoudt. Echter gaat het dan niet om ‘het wiel’ opnieuw uit te vinden maar om het te delen.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met het secretariaat: secretariaat@basketballacademy-twente.nl mattis, pulvinar dapibus leo.